34.2 C
Pristina
Friday, July 12, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Frika

A duhet të denancohet dileri me drogë nëse kemi frikë për jetën tonë?

Pyetje: I nderuari hoxhë! Një njeri i njeh disa të tjerë që shpërndajnë drogë (dilerë), mirëpo nuk është në gjendje t’i denoncojë ata në...

Shërimi i frikës të cilës nuk i dihet shkaku përmes përmendjes së Allahut?!

Pyetje: Bashkëshortja ime është prekur nga një sëmundje dhe që atëherë ka filluar të frikohet nga çdo gjë dhe assesi nuk mundet të rrijë...

Ai dëshiron t’i thërrasë punonjësit e tjerë për t’u falur, por ai heziton

Pyetja: Unë e fal namazin rregullisht edhe kur jam në detyrë, por në zyrën time kam vëllezër të tjerë muslimanë që nuk e falin namazin....

Përdorimi i kontracepsionit për shkak të të ardhurave të ulëta

Pyetja:  A lejohet përdorimi i mjeteve kontraceptive për shkak të të ardhurave të mia të ulëta, të cilat nuk mbulojnë nevojat tona dhe shpenzimet e...

Ai ka frikë të takohet me njerëz

Pyetja: Unë jam një i ri musliman. Ndjej frikë nga njerëzit në përgjithësi dhe kjo më bënë të mbyllur deri në atë masë sa ndonjëherë...

Të fundit