18.2 C
Pristina
Tuesday, June 18, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Ezani

Vlera e dëgjimit dhe përsëritjes se Ezanit!

Shejh Ibën Baz, Allahu e mëshiroftë, ka thënë: Nuk e lë përsëritjen e Ezanit veç ai që është i privuar (nga mirësia), madje përsëritja e...

Cila është dispozita për atë njeri që e dëgjon ezanin, nuk shkon në xhami (mesxhid) edhe pse i falë të pesë kohët e namazit qoftë...

Pyetje: I nderuari hoxhë! Cila është dispozita për atë njeri që e dëgjon ezanin,   nuk shkon në xhami (mesxhid) edhe pse i falë të...

Pse ezani fillon me “Allahu Ekber”

A e ke pyetur ndonjë ditë veten, se pse ezani fillon me shprehjen Allahu Ekber (Allahu është më i madhi), dhe nuk fillon me...

A lejohet të bëhet ikameti si ezani?

A lejohet të bëhet ikameti si ezani? ♦️Përgjigje: Në Islam njihen dy lloje ezanësh e dy lloje ikametesh dhe që të gjitha të sakta përmendura...

Të fundit