26.8 C
Pristina
Wednesday, July 24, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

edukimi medial

Këshilla për hoxhallarë për ligjërimet dhe paraqitjet e tyre publike, si të jeni të saktë, efektiv dhe të shmangni keq-interpretimet

Javët e fundit ishim dëshmitarë të tensioneve të mëdha në mediat tradicionale dhe veçanërisht ato sociale, ku ngjarje dhe deklarime të hoxhallarëve të caktuar...

Miqtë e mij besimtar, “fuqia e medies nuk shteron pse ne mund të bëhemi nervozë” – Milazim Krasniqi

Duke mos e kuptuar fuqinë e medies, muslimanët ndihen të frustruar

EDUKIMI MEDIAL ME NDIHMËN E EPISMEMOLOGJISË ME BAZË ISLAME – Milazim KRASNIQI

Si mund të aktivizohen e të përdoren Fitra, Vahji, Ixhtihadi, Ixhmai, Kiasi dhe Talfiku, në procesin e edukimit medial Agresiviteti i medieve, të cilat tashmë...

Të fundit