20.1 C
Pristina
Tuesday, June 18, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

agjerim

Ai u zotua se nuk do të fliste me motrat e tij

Pyetja: Kishte një debat mes meje dhe motrave të mia. Unë u zemërova dhe thashë: “Betohem se do të agjëroj një muaj nëse flas me...

JETA E MYSLIMANIT NË KËTË BOTË

JETA E MYSLIMANIT NË KËTË BOTËAllahu, xhele ve ala, ka thënë:"E kur ta kryesh (obligimin), atë botë mundohu me adhurim (Allahut).Dhe, vetëm te Zoti...

Mësimet akaidologjike që i marrim nga agjërimi – Hoxhë Bekir Halimi

Gjatë analizës së ajeteve dhe haditheve të që flasin për agjërimin mund ti nënkuptojmë disa mësime të rëndësishme që kanë të bëjne me besimin...

Të fundit