5.9 C
Pristina
Monday, March 4, 2024

SJELLJA ËSHTË MORAL PARA SE TË JETË NDJENJË !

Më të lexuarat

Kur të lëndon personi që për të kishe mendim të mirë një ditë prej ditëve, hesht!

Dhe mos e komento heshtjen tënde si dobësi, ngase heshtja nganjëherë është zotëria i gjuhëve.

Ti mos tento ta lëndosh atë që tentoi të lëndon!


Leje ai të vepron çfarë të donë, kurse ti kapu për heshtjen.

Dhe mos e fëlliq të mirën tënde dhe esencën e bujarisë tënde, edhe nëse ai tenton të lëndon.

Sjellja është moral para se të jetë ndjenjë!! 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit