10.4 C
Pristina
Wednesday, September 22, 2021

Si të kemi dhëmbë më te shëndetshëm

Më të lexuarat

Vizitat te stomatologu

Janë të rëndësishme për dhënien e këshillave dhe zbulimin e hershëm të kariesit,me çka dentisti bënë trajtimin e kariesi me masa parandaluese siç është flourizimi, vulosja e fisurave etj.

Ai duhet të bëjë pastrimin profesional të dhëmbëve,largimin e pllakut dhe të gurëve të dhëmbëve, si dhe këshilla për mirëmbajtjen e higjienës orale. E preferuar është që të bëhen 2 vizita brenda një viti te stomatologu me qëllim që të parandalohen dhe sanohen sëmundjet dhëmbëve.kohaislame

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit