19.1 C
Pristina
E mërkurë, 16 Qershor, 2021

Shitje më të mira për iPad dhe iPhone sa që pritej

Më të lexuarat

Sipas vlerësimeve të J.P. Morgan, shitja e iPhoneve dhe iPadëve gjatë çerekut të parë të vitit ishte më emirë se që pritej.

Në një mesazh dërguar investitorëve kompania riti parashikimet e veta për shitjen e iPhonëve gjatë çerekut të parë nga 28.1 në 31.1 milion copë. Gjithashtu vlerësohet se shitja e iPadit ka arritur 13.8 milion copë, që është dukshëm më shumë nga vlerësimet e mëhershme prej 10.1 milion copëve.

Janë rritur parashikimet edhe në nivel të vitit, respektivisht vlerësohet se do të shiten krejtësisht 138.2 milion iPhone, derisa më herët parashikohej se do të shiten rreth 128.7 milion copë. Shitja e iPad pritet të kap shifrën prej 69.6 milion copë, kundrejt pritjeve të mëhershme për shitjen e 58.6 milion copëve. 

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit