21.3 C
Pristina
Saturday, June 22, 2024

Samsung sjell Android 4.0 në tabletët Galaxy Tab

Më të lexuarat

Me sa duket, tabletët e fundit të Samsung, Galaxy Tab, përkatësisht Samsung Galaxy Tab 7.7, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 10.1 do të marrin azhurnimin e ri të platformës së Google, Android, Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Sipas Sammobile, freskimi i ri do të rrjedh gjatë muajit të ardhshëm, ndërsa i njëjti do të përfundojë për tabletët e linjës Galaxy Tab në fund të muajit gusht.

Versioni i fundit i platformës së Google, Android 4.0 Ice Cream Sandëich do të jetë në dispozicion për  versionet e tabletëve  WiFi dhe WiFi + 3G, duke përfshirë edhe Galaxy Tab 7.0. Raporton telegrafi.

Listën e plotë të tabletëve të Samsung që do të freskohen me Android 4.0, e gjeni më poshtë:

GT-P6210 Galaxy Tab Plus 7.0 WIFI
GT-P6200 Galaxy Tab Plus 7.0 WIFI + 3G
GT-P6810 Galaxy Tab 7.7 WIFI
GT-P6800 Galaxy Tab 7.7 WIFI + 3G
GT-P7310 Galaxy Tab 8.9 WIFI
GT-P7300 Galaxy Tab 8.9 WIFI + 3G
GT-P7510 Galaxy Tab 10.1 WIFI
GT-P7500 Galaxy Tab 10.1 WIFI + 3G

kohaislame /

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit