6.6 C
Pristina
Thursday, October 21, 2021

Rreziku i ofendimit të dijetarëve

Më të lexuarat

Shejh Albani kishte thënë: Ofendimi i disa dijetarëve dhe kërkuesve të dijes, duke i akuzuar se nuk e njohin gjendjen aktuale dhe shpifja ndaj tyre për këtë është gabim shumë i qartë. Nuk lejohet të vazhdohet kjo rrugë sepse është armiqësi. Janë të shumta hadithet e verteta që i kanë ndaluar muslimanët nga armiqësia dhe madje kanë urdhëruar per miqësi, dashuri dhe bashkpunim.

Marr nga libri “Pyetje dhe Përgjigje rreth njohjes së aktualitetit” fq 45.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit