7.5 C
Pristina
Saturday, March 2, 2024

Enver Robellit i pengojnë xhamitë! – Reagon hoxha Bekir Halimi

Më të lexuarat

Pse ateistat nuk duan ta kuptojnë se njerëzit japin pare për atë që e besojnë dhe aty ku u flen shpirti?! Pse këta që të gjithëve u japin të drejta u pengon e drejta e muslimanëve shqiptarë me ndërtu xhamia të mëdhaja dhe të bukura?!

A nuk po e shohin se veç më është bërë e qartë për të gjithë se atyre u pengon Islami dhe se janë duke luftuar kundër Islamit?!

A nuk po e shohin se kjo luftë e tyre kundër Islamit, qoftë ajo publike dhe e egër, qoftë ajo e fshehur dhe subtile, nuk jep fryte dhe se edhe përkundër krejt kësaj lufte populli shqiptarë, sidomos ai në perëndim, i kthehet me të madhe Islamit.

Lehën qent apo nuk lehën, karvani i Islamit po ecë përpara.

Postimi i Enver Robellit
- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit