-5.6 C
Pristina
Tuesday, February 7, 2023

PSE BËNË ZULLUM NJERIU?!

Më të lexuarat

PSE BËJNË ZULLUM?

Dijetarët kanë thënë se ka dy arsye kryesore pse një person bën zullum dhe fillon të ushtron dhunë ndaj të tjerëve:

1- Njeriu mashtrohet nga forca e tij dhe i konsideron të tjerët të dobët:

“A mendon se askush nuk mund t’i bëjë asgjë?”
El-Beled, 5.;

2 – Ai mendon se askush nuk po e përcjell dhe se nuk do të përgjigjet për veprimet e tij:

“A mendon se nuk e ka parë njeri?”
El-Beled, 7.

Zot na ruaj nga zullumi dhe zullumqarët, si dhe na e trego fuqinë Tënde në ta në këtë dhe botën tjetër!

Hoxhë Irfan Salihu

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit