17 C
Pristina
E martë, 11 Maj, 2021

Për çfarë i druhej paria e Kurjeshve pranisë së Profetit a.s., e që nuk i druhen sot kur kanë përballë muslimanët e sotëm?

Më të lexuarat

Për çfarë i druhej paria e Kurjeshve pranisë së Profetit a.s., e që nuk i druhen sot kur kanë përballë muslimanët e sotëm?

Paria e kurejsheve i druhej pranisë së Profetit a.s., i cili në çdo moment ishte aq bindës dhe aq i vendosur sa dikush mund të dilte nga rreshti dhe të pranonte Islamin. Ata kishin frikë nga fuqia e tij e fjalës, nga argumenti i qartë dhe sfidues. Ata ishin të bindur se po qendronin para një njeriu shumë krenar për fenë e tij, aspak i lëkundur dhe pa kompromise me njerëzit me pushtet.
A qëndrojne sot muslimanët stoik dhe të palekundur në bindjet dhe fenë e tyre para njerëzve me pushtet, apo feja dhe parimet shkërmoqen që në takimin dhe përballjen e parë me ta?!
Genc Plumbi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit