11.1 C
Pristina
Friday, May 24, 2024

Organizohet dëgjesa: “Konfigurimi i zbatimit të Islamit për një shoqëri në ndryshim”

Më të lexuarat

Organizohet dëgjesa: “Konfigurimi i zbatimit të Islamit për një shoqëri në ndryshim”

 

Unioni Shqiptar i Teologeve dhe Departamenti i Gruas pranë Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës në bashkëpunim me Fakultetin e Studimeve Islame organizuan dëgjesën e tretë me radhë me temë: “Konfigurimi i zbatimit të Islamit për një shoqëri në ndryshim”

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit