18.7 C
Pristina
Saturday, May 28, 2022

O ju që po i mallkoni gënjeshtarët

Më të lexuarat

Shoh nga xhemati duke “mallkuar genjeshtarët”. Te gjithë pajtohemi se gënjeshtra është e keqe. Nuk ka dobi në gënjeshtra, përveç në disa raste. E kemi të qartë nga e kanë thënien, mirëpo pyetja ime është “ju që mallkoni, mos ka ndonjë rast kur ju gënjeni?”.

Kujdes! (këshillë):

1. A mund ky mallkimi të ju zë juve?
3. Mallkimi nuk na afron mes vete. Përkundrazi na largon.
3. Mallkimi i gënjeshtarit nuk besoj se ka efekt.
4. Nese mallkon gënjeshtarët, do duhej të jesh mosgënjeshtari (i sinqerti) më i madh i popullit, në mënyrë që fjalët e tua të kanë efekt dhe të përqojnë porosinë.
5. Bëhu shembull për përafrimin e njerëzve. Mos mallko për shkak të një mëkati, e as për dy, as për tre. Në fund të fundit, mëkatar je edhe ti.

Enis Presheva

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit