17.3 C
Pristina
Tuesday, May 28, 2024

NUK ËSHTË I TURPSHËM POR ËSHTË BURRË!

Më të lexuarat

Një i ri i bashkon gjunjët e tij që mos e prek pa qëllim vajzën e cila është e ulur në anën tjetër të tij!

Një i ri në autobus ngritët nga vendi i tij që të ulet një vajzë nga frika se do të bie në situatë të ngushtë!

Një i ri nuk i ndjek vajzat e njerëzve nëpër rrugë me qëllim që mos t’ia ndjekin të tjerët motrën e tij apo gruan e tij!

Një i ri ecën dhe para e tij e ka një femër, dhe e tejkalon atë, deri sa të jetë i sigurt se ai nuk shikon në të!

Për burrërinë ju flas!!

Për këtë djalë të ri thonë se është i turpshëm, por jo, ai në fakt është burrë!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër
- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit