13.9 C
Pristina
E mërkurë, 16 Qershor, 2021

Një porosi nga Ibn Kajjimi

Më të lexuarat

Këshilla të dobishme:
Iben Kajjim:

“Atëherë kur njerëzit të jepen pas dunjasë, ty le të mjaftojë Allahu. Kur ata gëzohen pas dunjasë, ti gëzohu me Allahun. Kur ata të shoqërohen me të dashurit e tyre, ti gjej prehjen tënde tek Allahu. Kur ata të paraqiten tek mbreterit dhe paria e tyre per t’u afruar sa më afër, ne mënyre qe përmes tyre te arrijnë krenari dhe pozitë, ti paraqitu tek Allahu në menyrë që të arrish kulmin e krenarisë dhe lartesimit.”

Në ‘El Feuaid’

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit