Nikoliq: Unë e ruaj Tadiqin

0
47

Presidenti serb, Tomislav Nikoliq ka thënë se ai garanton sigurinë e ish presidentit serb, Boris Tadiq.
Duke komentuar informacionet e fundit nga shërbimet e sigurisë se lideri i Partisë Demokratike është në rrezik, Nikoliq ka thënë se Tadiq dhe familja e tij do të jenë të sigurtë.
“Si mund të mos e mbrojë Tadiqin? Kjo do ishte papërgjegjësi”, ka thënë Nikoliq, transmeton B92.
Darko Sariq, i cili po gjykohet në mungesë për trafikim të kokainës nga Amerika e Jugut për në Evropë, ka ofruar 10 milionë euro për kokat e disa politikanëve në Serbi, të cilët sipas tij, janë shkaktarë të shpërbërjes së grupit të tij.kohaislame