5.7 C
Pristina
Sunday, November 28, 2021

Në mënyrën më barbare varroset për së gjalli një sirian nga ushtarët e Bashar Esadit

Më të lexuarat

Në mënyrën më barbare varroset për së gjalli një aktivist sirian nga ushtarët e Bashar Esadit për arsyen se i dërgoi një video të masakrave televizionit të Al Jazeera.
Në këtë video, aktivisti që po vorroset dëgjohet duke thënë: “La ilahe il Allah” (nuk ka Zot tjetër pos Allahut) dhe është i mbuluar thellë deri në qafën e tij. Ushtarët besnikë të Bashar al-Asad dëgjohen duke bërtitur: “La ilahe ila Bashar” (nuk ka zot tjetër përpos Basharit) dhe duke e quajtur njeriun që është të varrosur për të gjallë – kafshë. Kjo vazhdon derisa grumbull i fundit i dheut mbulon aktivistin e ri pas të cilit moment video përfundon.

Mizoritë e këtij pushteti nuk kanë fund dhe më të vërtetë muslimanët dhe njerëzimi po përjetojnë mizorinë më të madhe të njerëzimit, nga ky grup i ndyrë i njerëzve, kundrejt të cilit bota rrin dhe vështron dhe e ndihmon me mosveprimin e saj që ta vazhdoj këtë masakër kundrejt popullit musliman si dhe duke i penguar kryengritësit në gjetjen e armatimit./kohaislame.com

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/ASZrNv4tX_0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]
- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit