10.1 C
Pristina
Friday, October 22, 2021

Në Kosovë evidentohen 168 fëmijë që kryejnë punë të rënda

Më të lexuarat

Për një periudhë katërmujore, nga janari deri në prill të këtij viti, janë evidentuar 168 fëmijë në Kosovë, të cilët punojnë punë të rënda dhe se shumica prej tyre janë meshkuj, u tha në konferencën vjetore mbi punën e fëmijëve, të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS). Kjo konferencë u organizua të martën, në Ditën Botërore Kundër Punës se Fëmijëve./koha/kohaislame

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit