14 C
Pristina
E hënë, 17 Maj, 2021

Mbreti i Arabisë Saudite emëron Princin Bandar bin Sulltan shef të Intelegjencës

Më të lexuarat

Mbreti i Arabisë Saudite Abdullah bin Abdul Aziz lëshoj një dekret mbretëror për të emërtuar Princin Bandar bin Sulltan bin Abdul Aziz si shef të Agjencionit të Intelegjencës Saudite, i cili e trashëgon Princin Mekren bin Abdul Aziz, raporton televizioni shtetëror saudit.
Kjo vije pasi qe Princi Meqren kalon në detyrën e këshilltarit të mbretit.
Televizioni raprton se princi Bandar, pasi që ka shërbyer për një periudhë relativisht të gjatë si ambasador i Saudisë në SHBA dhe pasi shërben edhe në postin e sekretarit gjeneral të Këshillit Kombëtar të Sigurisë, u emërua në postin e shefit të intelegjencës.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit