LISTA E VEPRAVE TË PËRDITSHME NË RAMAZAN

0
77

Angazhoje veten me fjale, vepra, mendime e meditime te mira kete Ramazan, me:

LISTEN E VEPRAVE TE PERDITSHME NE RAMAZANlista

– Ngrënia e syfyrit sic duhet (bollshem)
– Leximi dhe kuptimi i Kuranit
– Dhikr në cdo kohë
– Larg nga gibeti dhe fjalët e kota
– Bamirësi sa më shumë që të mundem
– Ulje të shikimit
– Studioj dhe i mësoj të tjerët
– Falë namaz nate


http://facebook.com/rinieshendoshe