21.2 C
Pristina
Tuesday, July 16, 2024

KUR GRINDET ME TY TË DONË!!

Më të lexuarat

Kur e vëren një njeri se nuk qan, dije se ai është i dobët.
Kur e vëren një njeri se nuk flet, dhe kur flet, flet me ngutësi, dije se ai është i mbyllur në vetvete.


Kur e vëren një njeri se flen më shumë se gjysmë dite, dije se ai është në vuajte.

Kur e vëren një njeri se qesh shumë, edhe atë qesh për gjëra të kota, dije se ai është i pikëlluar.
Kur e vëren një njeri se gjithmonë grindet me ty, dije se ai të donë.
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit