7.5 C
Pristina
Saturday, March 2, 2024

KËSHTU BËHESH I LUMTUR!

Më të lexuarat

Kur gjendja dhe momentet të vështirësohen..

dhe çdo gjë që ishte me ty bëhen kundër teje..

mos ia vështirëso vetes..


po thuaj: O Zot dhe buzëqesh!

Nëse nuk mundesh të vizatosh buzëqeshjen mbi buzët e tua..

vizatoje mbi buzët e atyre që i ke përreth..

dhe kështu bëhesh i lumtur!! 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit