11.6 C
Pristina
Friday, September 29, 2023

JI GJITHMONË ME ALLAHUN

Më të lexuarat

Hulumtova pas rehatisë.. dhe atë nuk e gjeta përveçse në namaz.

Hulumtova pas qetësisë shpirtërore.. dhe atë nuk e gjeta përveçse në përmendjen e Allahut.

Hulumtova pas besimit.. dhe atë nuk e gjeta përveçse me Allahun.


Hulumtova pas lumturisë.. dhe atë nuk e gjeta përveçse në dashurinë ndaj Allahut.

Hulumtova dhe hulumtova, dhe e gjeta se jeta ishte për hir të Allahun dhe për Allahun dhe me Allahun.

Pra, ji gjithmonë me Allahun!! 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit