14.1 C
Pristina
Tuesday, May 28, 2024

JETA I SHËMBËLLEN LULES!

Më të lexuarat

Jeta është si lulja!

Kur e nuhat aromën e saj, nga era e saj e mrekullueshme kalon në iluzione!

Kurse kur të gjakos thera e saj, nga dhembja kthehesh në jetën reale!

Për këtë arsye, mos lejo që të kaplon aroma e dynjasë dhe me atë t’i harrosh adhurimet dhe ta harrosh Allahun!

Dhe po ashtu, mos e lejo që dhembjet nga therët të dëshpërojnë nga mëshira e Allahut!

Mos harro se aroma e ahiretit është shumë më e mirë se sa ajo e dynjasë, dhe dallimi me dyjave është se, ajo e ahiretit është reale dhe e përhershme, kurse e dynjasë është joreale dhe e përkohshme!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit