-3.1 C
Pristina
Tuesday, February 7, 2023

Futbolli do të hyjë në historinë islame nga portat e tij më të gjera

Më të lexuarat

Futbolli do të hyjë në historinë islame nga portat e tij më të gjera

Hadithet profetike do te shperndahen neper rrugë, si dhe njoftim rreth Islamit si fe e dashurisë dhe paqes..

Sjellja e muezinëve, zërat e të cilëve janë të mrekullueshëm dhe altoparlantët lidhës nëpër stadiume. Madje një zyrtar anglez tha se ky është tingulli më i bukur që dëgjoj.

Do të ketë një barkod në të gjitha dhomat e hoteleve në Katar për të prezantuar Islamin në të gjitha gjuhët e botës gjatë Kupës së Botës.

Stadiume të pajisura me vende faljeje dhe vende për abdes për herë të parë në historinë e Kupës së Botës.

Shpërndarja e librave në të gjitha gjuhët e botës që tregojnë për historinë e qytetërimit islam, dhe tema tjera, e jo vetëm futboll.

Ndalimi i alkoolit, perversiteteve dhe tabuve të tjera në stadiume.

Pikëpamja e botës për Islamin do të ndryshojë 180 gradë pas versionit më të bukur të Kupës së Botës, të cilën do ta shikojmë, me dashtë Zoti, pas disa ditësh..

Pershtatje nga gjuha arabe: Hoxhë Hekuran Helshani

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit