-1.4 C
Pristina
Monday, December 4, 2023

FËMIJA ËSHTË PASQYRA E EDUKATËS TËNDE!!

Më të lexuarat

Mos thuaj, i biri nuk më respekton, po thuaj, unë çfarë bëja me prindërit e mi!
Mos thuaj, i biri ka moral të keq, po thuaj, nuk dija si ta edukoj!
Mos thuaj, i biri më urren, po thuaj, nuk e mësova se si të donë! 
Mos thuaj, i biri nuk flet me mua, po thuaj, unë më herët nuk i dëgjoja fjalët e tij!
Mos thuaj, i biri nuk është burrë, po thuaj, nuk e shihja atë përveçse si fëmijë!
Mos thuaj, i biri është dështak, po thuaj, nuk u përkujdesa për të asnjë ditë!
Mos thuaj, i biri nuk mundet të punon asgjë, po thuaj, nuk i mbjella besim që të punon!
Mos thuaj, i biri bën dua kundër meje, po thuaj, nuk bëja për të dua!
Mos thuaj, i biri është i paqartë, po thuaj, kur u ula me të që t’ia qartësoj gjërat!
Mos thuaj, i biri nuk po rrinë në shtëpi, po thuaj, sjellja ime me të është të rrahurit dhe të bërtiturit! 
Mos thuaj, i biri është i paarsimuar, po thuaj, nuk u interesova asnjëherë se çfarë mësoi në shkollë!
Mos thuaj, biri im unë jam prindi yt, po thuaj, biri im ti je i biri im!
Prezenca e moralit dhe edukatës së keqe në mesin e fëmijëve tanë, nuk është diç tjetër, përveçse të edukuarit e gabuar dhe mangësia në edukatë nga disa prindër!
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit