11.1 C
Pristina
Wednesday, September 22, 2021

Facebook Phone

Më të lexuarat

HTC njofton se është duke punuar në versionin e ri të telefonit të dedikuar për Facebook.

Telefoni i ri, HTC Facebook, do të ketë një platformë e cila do të jetë ekskluzive vetëm për rrjetin social, duke integruar të gjitha funksionet të cilat i ofron Facebook.

Asnjëri nga këto modele të mëparshme, HTC ChaCha e HTC Salsa, 
nuk kishin ndonjë popullaritet të madh në treg, prandaj është interesante të shihet se në çfar modeli janë duke punuar tani, Facebook dhe HTC. 

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit