19.7 C
Pristina
E martë, 27 Korrik, 2021

Facebook përfiton shumë nga ne

Më të lexuarat

Përdoruesit shpesh-herë e falemnderojnë rrjetin social Facebook për ekzistencën e saj, por mos harroni, edhe ky rrjet përfiton nga ne!

Kohë më parë Facebook raportoi se fiton 1.058 miliard dollarë në vit, ndërsa shifra përdoruesve të saj janë 901 milion.
Në një mesatare i bie se ky rrejt social nga ne fiton nga 4.69-4.81 dollarë në vit.

Këto para Facebook i fiton kryesisht nga marketingu, e cila i ka sjell fitim 872 miliard dollarë. Mirëpo pagesat që vien dita nga dita duke u rritur kanë ‘ngrënë’ një pjesë të madhe të të hollave.

Shpenzimet marketingut gjatë këtij viti kanë qenë 186 milion dollarë, ndërsa në të njëjtën periudhë të vitit të kaluar shifra ishte në 94 milion dollarë.

Ky rrjet social përfiton mjaft nga përdoruesit, por kjo gjë ëshë e dyanshme, sepse edhe përdoruesit kanë përfituar mjaftueshëm nga FB, ndoshta jo financiarisht, por nga komunikimi dhe informacionet e përditshme.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit