5.3 C
Pristina
Saturday, December 3, 2022

Eksperiment social me fëmijët në park

Më të lexuarat

Cdo ditë në botë kidnapohen rreth 700 fëmijë, qe do të thot rreth cerek milioni në vit.
 
Në një eksperiment social, një i djalosh kërkon nga nënat e fëmijeve në një park lodrash, që t’ja lejojnë ta joshë fëmiun dhe ta shpërqëndron nga kujdesi i prindit. Kur ai u lejua të eksperimenton me fëmijët e tyre rezultati është tepër i frikshëm. Pothuajse cdo fëmij joshet dhe harron që prindi e ka këshilluar që mos të shkon pas personave të panjohur. Këtë duhet ta keni parasysh edhe për femiun tuaj, ai mund të jetë viktim e ndonjë përfituesi mashtrues.
 
Ndiqni videon
 
Djali  Jam Xhou, jam duke bërë një hulumtim social, sa herë i flisni femiut tuaj që nuk duhet të shkon pas personave te panjohur?
 
Nëna: Cdo ditë!
 
Djali “A besoni qe fmiu juaj do joshet pas meje dhe do ju harron juve,
Nëna: Jo nuk e besoj, provoje ….
 
Rezultati femiu e harron prindin…”/Mszh
- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit