15 C
Pristina
Sunday, September 19, 2021

Dyqani Mozilla Marketplace

Më të lexuarat

Mozilla ka vendosur që edhe vetë të hap një dyqan të quajtur Mozilla Marketplace.

Dyqan ky i projektuar posaçërisht për përdoruesit, të cilët mund të zgjedhin aplikacione të shumta për t’i instaluar në kompjuterët e tyre Windows, Mac dhe Linux si desktop aplikacione, nuk është proces i vështirë vetëm duhet të klikoni tek kategoria e aplikacioneve dhe të zgjidhni njërin nga 200 aplikacionet që gjenden në Mozilla Marketplace.

Mozilla Marketplace mund të jetë konkurrent i ardhshëm i Google Chrome Webstore, por Mozilla ka vendosur që web aplikacionet t’i transformojë në desktop aplikacione.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit