24.1 C
Pristina
Saturday, May 21, 2022

DRITHERAT NE TURQI..

Më të lexuarat

DRITHERAT NE TURQI..

Një milion Hektare Turqia i ka marrë me qera në Sudan. Prej tyre vjen se shpejti prodhimi i parë i Lules se Diellit dhe Drithit..

Turqia në fakt ka vetmjaftueshmeri në ushqimet e shportes..

Por ajo po pergatitet për kohë krizash ushqimore që do të preke se shpejti shumë vende të botës..
E sigurisht këtu hyjne edhe ndihmat që ajo do të ndihmoje miqtë e saj nevojtare nëpër botë..
Siç e ka tradite historikisht Turqia

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit