-1.4 C
Pristina
Friday, January 27, 2023

DHJETË LLOJET E LOTËVE!!

Më të lexuarat

Lotët e mëdha, e ato janë lotët e fitores!
Lotët e pastra, e ato janë lotët e fëmijëve!
Lotët prekëse, e ato janë lotët e pendimit!


Lotët e buta, e ato janë lotët e gruas!
Lotët e bukura, e ato janë lotët e besnikërisë!
Lotët e mërzitshme, e ato janë lotët e ngushëllimit!
Lotët e lumtura, e ato janë lotët e suksesit!
Lotët e ngurta, e ato janë lotët e dhembjes!
Lotët e shprehjes, e ato janë të keqardhjes! 
Lotët mashtruese, e ato janë lotët e krokodilit
Dhe loti më i mirë është ai që del nga syri që qan nga frika e Allahut!!
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit