17.1 C
Pristina
Saturday, May 28, 2022

Dashuria e vërtetë!!!

Më të lexuarat

E pyeti gruaja e sëmurë burrin e saj se ajo nëse vdes sa do pres ta marton tjetrën pas saj?

Burri i tha: Deri sa të thahet dheu i varrit tënd.

I tha: A më premton …??

Ia ktheu se po me lejen e Allahut.

Pas një kohe shumë të shkurtër vdiq gruaja dhe burri e vizitonte varrin e saj për çdo ditë brenda një viti … dhe varri gjithmonë ishte i lagur, dheu nuk u thante!!

Një ditë nga ditët burri shkoi në varreza natën dhe pranë varrit të gruas e gjeti vëllaun e saj. E pyeti: Çka bën këtu?

Tha: E realizoj porosinë e motrës sime. Çdo dy ditë e lagi dheun që të mos thahet varri i saj!!

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit