2.6 C
Pristina
E shtunë, 17 Prill, 2021

COVID 19 largohet inshAllah duke thënë shumë herë ESTAGFIRULLAH…

Më të lexuarat

Hoxha i nderuar Jusuf Hajrullahu në lidhje me fatkeqësitë thotë: Në raste të ketilla, sëmundje, termete e fatkeqësi besimtari merr mësime dhe këshilla duke demostrue pendim të sinqertë dhe shpeshtue istigfare të shumta nga fakti që Aliu r.a. thoshte:

“Nuk ka zbritur ndonjë bela (fatkeqësi) vetem për shkak të mëkatit dhe se nuk largohet pos me istigfar.”  O Allah,lësho mbi këte popull rahmet dhe mirësi dhe mos na dëno per shkak të mëkateve ngase ti je Falës, Bujar e Mëshirues. AMIN

Andaj thuani shumë herë: Estagfirullah ue etubu ilejh, Estagfirullah ue etubu ilejh,.. kurse më poshtë e keni një video të shkurt nga Hoxhë Jusuf Hajrullahu në lidhje me këtë temë.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit