21.1 C
Pristina
Friday, September 29, 2023

Cila është një nga arsyet kryesore të mësyshit dhe sihrit?!

Më të lexuarat

KUJDES!!

Dijetarët kanë thënë:

Të fotografohesh, t’i prezantosh publikut bukurinë, lumturinë dhe bekimet që t’i ka dhënë Allahu është një nga arsyet kryesore të mësyshit dhe sihrit.

Prandaj ke kujdes me ekspozimin në publik të dhuntive që ti ka dhënë Allahu, njerëzit kanë zili e mundë të ju dëmtojnë me syrin e keq apo edhe me sehire, Allahu na ruajtë. Falendero Zotin për të mirat që ke, mjafton!

“E ata që nuk besuan, gati sa nuk të zhdukin ty me shikimet e tyre kur e dëgjuan Kur’anin, e (nga inati) thanë: “Ai është i marrë!”
Po ai (Kur’ani) nuk është tjetër, vetëm se këshillë për botën (e njerëzve e të xhinëve).”

El Kalem, 51-52.

Hoxhë Irfan Salihu

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit