3.9 C
Pristina
Thursday, October 14, 2021

CIGARE DHE INHALIM

Më të lexuarat

Kompania e njohur e duhanit Philip Morris prodhues i njohur i cigareve Marlboro, këto ditë e ka blerë kompaninë Vectura për 1.5 miliardë dollarë.
Kompania në fjalë prodhon aparate të inhalimit si dhe aparate percjellëse për sëmundjen e astmës!
Duke e pas parasysh që duhangjinjët janë 10 herë më të rezikuar prej astmes se jo duhangjinjët, kompania Philip Morris dëshiron dy herë të fitojë, njëherë me shitjen e cigareve dhe me këtë duke i sëmurë klientët e vetë, e pastaj duke fitu herën e dytë me shitjen e aparateve të inhalimit për të sëmuret nga astma!
Nuk do të isha habitur nëse kompania në fjalë fillon me shitë qefina dhe tabuta!!

P.S.
Ende nuk e ke të qartë që duhani është haram-i ndaluar ?!

Hoxhë Irfan Salihu

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit