4.2 C
Pristina
Saturday, February 4, 2023

ÇFARË ËSHTË DASHURI PËR GRUAN!!

Më të lexuarat

Dashuri; ta rikujtosh që ta fal namazin kur është e zënë.
Dashuri; të interesohesh për të kur je në kulmin e preokupimit tënd, dhe ta shohësh si gruaja e vetme në dynja, edhe nëse nuk është më e bukura.
Dashuri; të qash para saj, jo nga mangësia e burrërisë tënde, po duke e pranuar dhe pohuar të qenurit e saj nënë që t’i lind fëmijët dhe t’i edukon ata!


Dashuri; të dëgjosh fjalimin e saj, sado që është i parëndësishëm. 
Dashuri; të kapesh fort për të dhe mos të largohesh, kur ajo, kërkon nga ti të largohesh prej saj.
Dashuri; të bëhesh për të babë dhe shokë para se të jesh i dashuri i saj.
Dashuri; të mbash me vete nga parfumi i saj dhe të nuhatësh erën dhe ta rikujtosh atë.
Dashuri; të ecish me të nën shi, dhe nën diell, dhe nën borë, sepse ajo është nevojtare që të jetë çdo kohë me ty!
Dashuria; nuk është nyje e ndërlikuar, po ajo është prej gjërave të thjeshta, për të cilat ti mendon se janë të kota dhe të pavlerë!
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit