26.2 C
Pristina
Friday, July 12, 2024
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

ESE

POETIKA E PËRPARIMIT TË PASHMANGSHËM – Fatmir Baçi

POETIKA E PËRPARIMIT TË PASHMANGSHËM " Jo, nuk është ashtu! Por ju jeni që doni të ngutshmen. Dhe e lini pas shpine atë, të ardhmen" Kuran 75; 20...

Shejh Albani për Palestinën, Saudinë, Amerikën dhe Irakun

PO T’I DËGJONIN DIJETARËT Fjalët në vijim janë shkëputur nga një bashkëbisedim i shejh Albanit _Allahu e mëshiroftë_ me disa vëllezër, në vitin 1990, gjatë...

DITA – Fatmir Baçi

DITA - Fatmir Baçi Dëbora në anët tona bie rrallë dhe vetëm sa për t’u mbajtur mend, por shiu ama nuk di të pushojë pothuaj...

GRINDAVECËT E INTERNETIT – NGA SHEJH IBRAHIM SEKRAN

Po e them troç, asgjë nuk më brengos më shumë se sa kur shoh një të ri që dikur kishte përvjelë mëngët për...

A je gati të dëgjosh të vërtetën edhe nëse të dhemb?

E vërteta është se ne flasim dhe kundërshtarët tanë veprojnë, ne flemë dhe ata zgjohen, ne diskutojmë statusin juridik të tespive dhe e reduktojmë...

Raport mbi çështjen shqiptare – RUDIAN ZEKTHI

RUDIAN ZEKTHI Raport mbi çështjen shqiptare Ajo që po ndodh sot në katër komunat me popullatë serbe nën juridiksionin e shtetit të Kosovës, është kollaj e...

ENIGMA, MISTERI DHE AJA SOFIA – Fatmir Baçi

Nga: Fatmir Baci Hapja e Aja Sofias nuk është vetëm një hapësirë e bukur, është gjithashtu shumë interesante dhe gudulisëse njëkohësisht, sepse në këtë hapësirë imagjinata...

Dita e fundit për dashurinë e parë – Fatmir Baçi

Gjithmonë ka ca sende për të cilat mund të themi se janë gati pa ngjarje, por që, në pamje të parë, duket sikur e...

Prijësi i ditur, shpëtim për xhematin…

nga hoxhë Justinian Topulli Nga Prijësi i Besimtarëve Omer ibn Hatab (radijAllahu anhu) përcillet se ka thënë: “Përnjëmend nuk ka Islam pa xhemat, dhe nuk ka...

Miqtë e mij besimtar, “fuqia e medies nuk shteron pse ne mund të bëhemi nervozë” – Milazim Krasniqi

Duke mos e kuptuar fuqinë e medies, muslimanët ndihen të frustruar

Të fundit