21.7 C
Pristina
Friday, July 1, 2022

“Bota e ëndrrave!” – dr. Velid Fetihi

Më të lexuarat

Autori i këtij projekti është vetë dr. Velid Fetihi. Shtetas i parë Arabisë Saudite / Xhidde, që përfundoi fakultetin inxhinierik dhe atë të mjekësisë në Universitetin George Washington në Amerikë, e që poashtu në të njëjtin vend dhe Universitet, arriti deri në diplomën e Medical Doctorate.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit