BIK: Vizita e lokacionit të ndarë për Xhami

0
52

Sot, më 26 qershor 2012, në ora 10:00, Myftiu i Kosovës, Mr. Naim Tërnava me bashkëpunëtorë, së bashku me kryetarin e Prishtinës, prof. dr. Isa Mustafa, do të vizitojnë truallin për Xhaminë e Re të Prishtinës, që e ka ndarë Komuna e Prishtinës tek vendi i quajtur “Blloku III i ndërtesave” afër PTK-së, në Dardani.
Ftoheni që të përcillini këtë aktivet ku do ketë prononcim të Myftiut Tërnava dhe kryetarit Mustafa./BIK/kohaislame