0.3 C
Pristina
Friday, January 27, 2023

BARASPESHA E LUMTURISË SË VËRTETË!

Më të lexuarat

1. Do shëndet = kapu për agjërimin.

2. Do dritë në fytyrë = kapu për namazin e natës.

3. Do kamje dhe bollëk = kapu për leximin e Kuranit.


4. Do lumturi = fale namazin në kohën e vet.

5. Do lehtësim = kapu për istigfar.

6. Do që brenga të largohet = kapu për dua.

7. Do që vështirësia të largohet = thuaj la haule ue la kuvete il-la bil-lah (nuk ka ndryshim e as forcë pa ndihmën e Allahut).

8. Do bekim dhe bereqet = dërgo salavate mbi të Dërguarin e Allahut, lavdia dhe paqja e Allahut qofshin mbi të!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit