BAN KI-MOON NË VIZITË ZYRTARE NË SLLOVENI

0
38

Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, Ban Ki-moon me vizitën e sotme në Slloveni nis një turne disaditor në vendet e Ballkanit Perëndimor, gjatë të cilit do të vizitojë të gjitha ish-republikat jugosllave si dhe Republikën e Kosovës.

Në Slloveni, Ban do të takohet me kryeministrin Janez Jansha, presidentin Danillo Turk dhe kryetarin e parlamentit slloven, Gregor Virant.kohaislame