1.4 C
Pristina
Thursday, December 7, 2023

ATA JANË TË RRALLË DHE TË MREKULLUESHËM!

Më të lexuarat

Në jetë do të kuptosh se çdo individ që e takon e ka rolin e vet:

Disa do të vënë në sprovë, e disa do të shfrytëzojnë! 

Disa do të paraqiten sa për sy e faqe, e disa do të donë!


Disa do të dashurojnë, e disa do të mësojnë!

Mirëpo, më i rëndësishmi është, ai që e nxjerr më të mirën prej teje.

Ata janë të rrallë dhe janë individë të mrekullueshëm! 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit