15.6 C
Pristina
E shtunë, 15 Maj, 2021

Adriatik Kelmendi: Pengimi i shpërndarjes së librave islame, standard i dyfishte i shtetit

Më të lexuarat

Shkruan Adriatik Kelmendi 

Sot e pashë policinë duke ua ndaluar disa të rinjve të shpërndajnë materiale që propagojnë islamin.

Por, asnjëherë nuk i kam parë duke ua ndaluar disa të tjerëve të shpërndajnë materiale që propagojnë krishterimin, siç ndodh shpesh tek ish-BankKosi në Prishtine, ose siç kam parë në korzo të Pejës dhe atë gjatë ditëve të Bajramit.

Personalisht mendoj se propagimi i religjioneve duhet të mbetet brenda objekteve dhe institucioneve respektive fetare dhe jo ne rruge, ose ne shkolla.

Por, nese njeres pale i ndalohet dhe tjetres i lejohet – kjo i bie standard i dyfishte.

Shteti duhet te vendose a do t’i lejoje te gjithe, ose t’i ndaloje te gjithe. 

Jo te behen dallime, sic ndodhi sot

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit