22 C
Pristina
Wednesday, August 10, 2022

A KE BEGATI, KE ARMIQ!! – Andaj kjo sure të mjafton!

Më të lexuarat

A KE BEGATI, KE ARMIQ!!

Ibn Hazm el-Endalusi, Allahu e pastë mëshiruar, ka thënë:

“Nëse je nga ata që nuk kanë armiq, atëherë në ty nuk ka asnjë të mirë!
Me të vërtetë, gjendja më e keqe është gjendja e atyre njerëzve që nuk kanë armiq!
Këta janë ata të cilët Allahu nuk i ka nderuar me begati, prandaj askush nuk i ka zili.”

El-Ahlaku ves-sijer, fq.71.

“Thuaj: I mbështetem Zotit të agimit,

  • Prej dëmit të çdo krijese që Ai e krijoi.
  • Dhe prej errësirës së natës kur ngryset plotësisht.
  • Dhe prej dëmit të atyre që lidhin dhe fryejnë nyja.
  • Edhe prej dëmit të smirëkeqit kur sipas smirës vepron.”

El Felek, 1-5.

 

Hoxhë Irfan Salihu

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit