14.6 C
Pristina
Thursday, September 29, 2022

A e dini cili është themeli i çdo të mire në këtë botë dhe në ahiret?!

Më të lexuarat

THEMELI I ÇDO TË MIRE…

Ka thënë Ibn Tejmije, Allahu e pastë mëshiru:

“Themeli i çdo të mire në këtë botë dhe në botën tjetër-ahiret, është frika nga Allahu.”

Xhami’ul-Mesail 9/179.

“O ju që besuat, kini frikë All-llahun me sinqeritet të vërtetë dhe mos vdisni ndryshe vetëm se duke qenë muslimanë (besimtarë)!”
Ali Imran, 102.

Ai që e ka frikë Allahun, ai është zemërmirë dhe bëmirës, e ai që nuk i frikësohet Allahut, fikësoju ti atij, se gjitha të këqiat mund t’i bëj, që nga smira, hajnia, amoraliteti, tradhtia…
Allahu na bëftë nga ata që kanë frikë ndaj Krijuesit tyre-Allahut!

Hoxhë Irfan Salihu

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit