Gentian Muça në namaz të sabahut

0
149

Imam atrkativ nga Tirana, Ahmed Kalaja ka postuar sot në rrjetet sociale një fotografi me futbollistin e Tiranës Gentian Muça një fotografi, pas namazit të sabahut. Ai ka përshkruar cilësit e Gentianit duke shkruar: “Gentian Muça
Lojtar i Tiranes.
Vella i rralle edhe i veçante;
I thash – o vlla sprove
Pergjigja – te pakten ishin vellezerit tane

Nese kjo tregon norma te larta te prezences se besimit dhe kuptim te vertete te vllazerise.

Allahu te ruajte , Allahu te nderofte , Allahu te dashte e vetem te mira pac prej Tij o vlla Genti!

Amin! … edhe mbi ju gjithashtu…Amin!”
Edhe përkundër sulmit islamofobik në trevat tona, njerëzit po rrinë më afër me xhamitë dhe hoxhallarët./KohaIslame