“Vertu” s’do jetë më i Nokias

0
40

Gazeta prestigjioze Financial Times shkruan se, Nokia është duke bërë bisedime në lidhje me shitjen e Vertu, degë e saj që merret me prodhimin e telefonave mobil luksoz.

Vertu është më i njohur për telefonat e vet mobil jashtëzakonisht të shtrenjtë nga metalet fisnike dhe zbukurimet nga guri i çmuar. 
Sipas pohimeve bisedimet janë në fazën e avancuar, e Vertu pritet ti shitet fondit privat investues Permira për përafërsisht 200 milion euro.