-0.6 C
Pristina
Tuesday, January 31, 2023

“Terroristi” që shëtiti gjysmën e Evropës

Më të lexuarat

A është e mundur që një terrorist, pjesëmarrës në luftën e talebanëve në Afganistan dhe Pakistan të shëtitë gjysmën e Evropës dhe në asnjë vend e në asnjë kufi të mos ndalohet?

Me këtë pyetje, nënë Mervan Memetit, 32 vjeçarit të arrestuar në aksionin policor “Monstër”, hedh poshtë akuzat e Ministrisë së Punëve të Brendshme se djali i saj ka qenë pjesë e ndonjë grupi radial terrorist. “Mervani e ka ecur gjysmën e Evropës, ka qenë në Danimark, Zvicër, Gjermani, Francë, pastaj edhe krejt vendet përreth, në Shqipëri, Greqi, Bullgari. Disa ditë para se ta arrestojnë është kthyer nga Turqia dhe ende e ka biletën hapur që e ka pas të shkojë përsëri për të marrë libra për në librari. Paramendoni, asnjë shtet i Evropës nuk e ka ndalë asnjëherë, në asnjë kufi nuk i ka ndodhur problem, asnjë ndalesë nuk ka në pasaportë, asnjëherë nuk i ka ardhur në shtëpi asnjë dënim, qoftë edhe për komunikacion./koha/kohaislame

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit